TIETOJA KOIRAHIEROJASTA

Koirasi on osaavissa käsissä
 

Hei! Minä olen Marianne Kundert, olen 32-vuotias ja asun tällä hetkellä Saariselällä. 
Olen aina ollut kiinnostunut eläinten liikemekanismeista, kehon toiminnasta sekä hyvinvoinnin edistämisestä monipuolisesti. Oppiminen, kouluttaminen ja käyttäytyminen ovat lähellä sydäntä. 

Olen ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja (2017). Koirahierontaopintojeni ohella suoritin myös eläintenkouluttamisen osaamisalan (2017), eli olen ammatiltani myös eläintenkouluttaja. 
 
Koirien hyvinvointipalvelun tarjoajana erityisosaamiseeni kuuluvat koirien fysiikan kehittäminen, käyttäytyminen, koulutus ja oppiminen. Erityisenä mielenkiinnonkohteina ovat koirien yksilöllinen proprioseptiikan kehittäminen, kehon- ja lihaksiston treenaaminen ja kehittyminen sekä koiran kehon käytön parantaminen erilaisissa lajeissa/liikuntasuorituksissa eri ikäkausina. 
 
Eläintenkouluttajana minulla on myös erityisosaamista hoitaa arkoja, pelokkaita ja herkkiä koiria.

Koiraharrastuslajeista valjakkourheilu ja vetolajit ovat lähellä sydäntä.
 

YRITTÄJYYS JA ELÄINHOITOALA 

Olen ollut toiminimiyrittäjä (Tmi FinAnimalWorks, Y-tunnus 2881748-5) vuodesta 2018. Sitä ennen olen työskennellyt eläintenhoitoalalla vuodesta 2009. Olen suorittanut myös maatalousalan pt (2011) sekä ammattitutkinnon eläinhoitola osaamisalalta (2015) valinnaisaineina luonto-ohjaajan tutkinnonosat, sosiaalipedagoginen hevos- ja koiratoiminta. Minulta löytyy taustalta monipuolista eläintenhoidon osaamista aina maatalouseläimistä pieneläimiin. Tällä hetkellä opiskelen matkailupalvelutuottajaksi, ja kouluprojektin aiheenani on rekikoirat ja niiden hyvinvointi. 

Vapaa-ajalla harrastan taidetta, luonnossa liikkumista, koirajuoksua, capoeiraa sekä jalkapalloa.

Kuvassa edesmennyt koirani, bordercollie/karjalankarhukoira mix "Samuli".  


Autan ja opastan asiakkaitani koirien kaikissa hyvinvoinnin ylläpitämiseen sekä sen edistämiseen liittyvissä kysymyksissä.

Kuvassa edesmenneet koirani Samuli & Wilma
Kuvassa edesmenneet koirani Samuli & Wilma