Mistä koiranhoitopalvelumme koostuu

Me huolehdimme lemmikin kaikista hyvinvointia edistävistä perustarpeista.

Riittävä ulkoilu ja kehoa virkistävä liikunta
Positiiviset oppimiskokemukset ja koulutuspainotteinen aktivointi 
Unen laatu ja sen tarkkailu
Asianmukainen ravinto ja mieltä piristävät ruokavirikkeet
Selkeät arkirutiinit ja toimet
Hierontaa, hemmottelua ja herkuttelua 
Rauhallinen lepo ja palautuminen
Hyvinvoinnin jatkuva seuranta

KOIRIEN HOIDOSSA JA ULKOILUTUKSISSA SOVELLAN TOIMINNASSANI KÄYTTÄTYMISTIEDETTÄ

Koirat ovat aina yksilöitä ja siksi niiden kanssa toimiessa otan huomioon niiden käyttötarkoituksen, persoonallisuus- ja luonteenpiirteet sekä rotutyyppien käyttäytymispiirteet. Omat tutut rutiinit ovat eläimelle tärkeitä, ja niistä pyrin pitämään aina kiinni. Ulkoilutuksessa ja lenkillä huomioin aina koiran luonnolliset käytöstarpeet ja hyvinvoinnin. Sovellan toiminnassani aina positiivisen vahvistamisen ja operantin oppimisen periaatteita (= käytöstä mitä toivotaan enemmän, sitä vahvistetaan koiran mielestä mieluisilla vahvisteilla=palkkioilla, käytöstä jota ei toivota, jätetään palkitsematta jolloin ei-toivottu käytös vähenee). Koirat, joilla on hihnassa kulkemisen haasteita, huomioidaan aina yksilöinä historia sekä taustat huomioiden. Pyrin toimimaan ulkoilutus- ja hoitotilanteissa aina oppimista edistävällä tavalla tehden kehittymisen prosessista innostavaa ja hauskaa koiralle sekä taluttajalle/hoitajalle.

Ulkoilut ja hoitotilanteet tulee olla miellyttäviä ja kaikille mukavia kokemuksia.

Ammattilaistason koirahoitopalveluuni kuuluu ehdottomasti rehellisyys ja luotettavuus. Koiranomistaja saa aina luotettavat terveiset hoitojaksosta sekä kuulumisia kuvien että videoiden kera. 


Erityishoitoa ja huolenpitoa  tarkan valvonnan alla. 

Kaikki tutut arkirutiinit säilytetään sellaisina, kuin mihin ne ovat aina tottuneet. Jos on erityistarpeita tai vaatimuksia, myös ne otetaan huomioon. Hoitojaksolla voidaan toteuttaa myös ilman lisämaksua muita hoitotoimia, kuten turkin pesua/siistimistä tai rentouttavaa hierontaa. Hoitojakso on kuin koiran kaikkien aikojen hupiloma, jossa se saa toteuttaa koiramaisia käyttäytymistarpeitaan ja johon sisältyy kaiken kattava täysihoito.  Takaamme 100% luotettavan huolenpidon!


Hoitopalvelua myös eläimille, joilla on erityisvaatimuksia

Hoidan eläimiä, joilla on yksilöllisiä erityistarpeita. Meille ovat tervetulleita eläimet joilla on hyvinvoinnissa huomioitavaa tai yksilöllisiä hoitotarpeita, joita voi olla haasteellista suorittaa vaikkapa eläinhoitolassa. Esimerkiksi koirat, joilla on eroahdistus tai yksinolo ongelmia, jokin lääkitys, kuntoutuvat ja leikkauksesta toipuvat eläimet jotka vaativat erityisvalvontaa, tai muuta käyttäytymisen haasteita kuten remmissä rähjääminen, arkuus, ylivilkkaus, jne.

Vuosien kokemukseni sekä vankan ammattitaitoni myötä, minun on mahdollista tarjota tavallisesta hoitotyöstä poikkeavaa, erityislaatuista, yksilöllistä ja korkeatasoista tarpeiden mukaista hoitopalvelua.

Hoitopalvelua voi tilata erikseen kotikäyntinä tai sovitusti meille kotihoitojaksolle.