KOIRIEN HYVINVOINTIPALVELUT

POHJOIS-LAPPI, SAARISELKÄ JA LÄHIALUEET

ASIANTUNTEVA JA MONIPUOLINEN KOIRAHIERONTAPALVELU

Tarjoan koiran hyvinvointi- ja lihashuoltopalveluja monipuolisesti kaikenlaisille koirille Inarin seudulla sekä pyydettäessä myös muualla Suomessa. Hoidot onnistuu sovitusti asiakkaan luona kotikäynteinä sekä meillä kotona Saariselällä.

Tarjolla on lyhyempi 30min tutustumiskäynti joka sopii pennuille, nuorille ja aroille koirille, sekä tunnin mittainen, hellivä ja hoitava hierontahoito.

Ajanvaraukset koirahierontaan onnistuu sähköpostilla 

koirasihieroja @ gmail.com 

Hierontahoito koirasi kehon hyvinvoinnin mukaan

Hierontahoito muokataan kokonaisuudessaan koirasi kehon voinnin mukaan. Hierontahoito voidaan toteuttaa koiralle paikallisesti ns. urheiluhieronnan tekniikoilla, tai palautumiseen sekä kehon tasapainottamiseen ja hyvinvoinnin ylläpitoon tarkoitetulla tekniikalla. Koska hieronta toteutetaan koiran ehdoilla ja sen hetkisen tarpeen mukaan, voi kesto olla 30 minuutista 80 minuuttiin.  

Ensimmäinen hierontakerta vie usein enemmän kuin 60min, sillä se sisältää hoidon lisäksi kattavan inspektion, johon kuuluu alkukartoitus, liikeratatestit, perusteellisen palpaation, nivelten liikelaajuustesti sekä haastattelun. Ensimmäiseltä hoitokerralta saat halutessasi kirjallisen yhteenvedon hoitokäynnistä myös sähköpostitse. 

Hinnat alkaen. 25€ Maksu suoritetaan kortilla hieronnan päätteeksi. Hinnat sisältää alv 24%. Tästä pääset hinnastoon

 


KOIRIEN LAADUKKAAT HOITOPALVELUT

Kuva Tiina Silventoinen
Kuva Tiina Silventoinen
" Minulle tärkeintä työssäni on aidosti iloinen ja tyytyväinen eläinasiakas! "

Koirien ulkoilutus ja Dogsitter-palvelut vuosien kokemuksella

Tarjoan koirien ulkoilutusta ja hoitoapua Saariselän alueella ja lähiseudulla. Koirien lenkkeilytyksiin ja ulkoiluun sisältyy aina myös koiran aktivointia. Koiranhoito eli Dogsitter-palvelu toteutetaan kotikäynteinä tai sovitusti meillä kotona Saariselällä. Koirat jotka majoittuvat kotonamme hoidon ajan, eivät jää koskaan yksin. Meillä ei ole omia lemmikkejä, joten hoitolainen saa kaiken huomiomme. Huolehdimme koirasta kuin omasta, ja huolehdimme sen tarpeista 24h

Minulla on kaikenlaisten koirien hoitamisesta, huolenpidosta ja hyvinvoinnin edistämisestä vuosien vankka kokemus. Omistin itse lähes 15-vuotta kaksi omaa koiraa, mutta vanhuuden sairauksien vuoksi he lensivät pilven reunalle 2021-2022. Hoidan ja huolehdin asiakkaitteni koirista kuin omistani. 

Koska tällä hetkellä meillä ei ole omia lemmikkejä, voimme taata parhaan mahdollisen luksustason hoidon ja keskittyä vain hoitoasiakkaittemme hyvinvointiin ja tarpeisiin. 

Olen työskennellyt monissa koirakenneleissä sekä koiratarhoilla useiden kymmenien koirien laumassa Suomessa, sekä ulkomailla.  Lisäksi olen toiminut eläinklinikalla, kasvattajien luona, koirahoitoloissa että löytökoiratarhalla hoitaen, kuntouttaen ja kouluttaen monentyyppisiä ja ikäisiä koiria. Olen myös ammattitutkinnon suorittanut eläintenkouluttaja, joten koirien käyttäytyminen, oppiminen ja koulutus ovat vahvinta osaamistani. Eläintenkouluttajan ammattini vuoksi myös haastavammat koirat ovat hoitooni lämpimästi tervetulleita.


Hoitohinnastoon pääset tutustumaan tästäKOIRIEN HOIDOSSA JA ULKOILUTUKSISSA SOVELLAN TOIMINNASSANI KÄYTTÄTYMISTIEDETTÄ

Koirat ovat aina yksilöitä ja siksi niiden kanssa toimiessa otan huomioon niiden käyttötarkoituksen, persoonallisuus- ja luonteenpiirteet sekä rotutyyppien käyttäytymispiirteet. Omat tutut rutiinit ovat eläimelle tärkeitä, ja niistä pyrin pitämään aina kiinni. Ulkoilutuksessa ja lenkillä huomioin aina koiran luonnolliset käytöstarpeet ja hyvinvoinnin. Sovellan toiminnassani aina positiivisen vahvistamisen ja operantin oppimisen periaatteita (= käytöstä mitä toivotaan enemmän, sitä vahvistetaan koiran mielestä mieluisilla vahvisteilla=palkkioilla, käytöstä jota ei toivota, jätetään palkitsematta jolloin ei-toivottu käytös vähenee). Lue lisää koiranhoitopalvelun sisällöstä ja esittelystä täältä 

Erityishoitoa ja huolenpitoa  tarkan valvonnan alla. 

Kaikki tutut arkirutiinit säilytetään sellaisina, kuin mihin ne ovat aina tottuneet. Jos on erityistarpeita tai vaatimuksia, myös ne otetaan huomioon. Hoitojaksolla voidaan toteuttaa myös ilman lisämaksua muita hoitotoimia, kuten turkin pesua/siistimistä tai rentouttavaa hierontaa. Hoitojakso on kuin koiran kaikkien aikojen hupiloma, jossa se saa toteuttaa koiramaisia käyttäytymistarpeitaan ja johon sisältyy kaiken kattava täysihoito.  Takaamme 100% luotettavan huolenpidon!

MEILTÄ KOIRANHOIDON LAATUTAKUU!