Info

ENNEN HIERONTAA

Koiran olisi hyvä käydä kevyellä kävelyllä ja tehdä tarpeensa. Ruokailua tulee välttää parisen tuntia ennen hierontaa. Turkista tulee selvittää isoimmat takut. Sadekelillä voi kuivatella kosteimmat kohdat.

Koiran rokotukset tulee olla voimassa. 

HIERONNAN AIKANA

Koiralle annetaan aikaa rentoutua ja totutella rauhassa. Koiran ei tarvitse osata maata paikallaan. Jotta hoitotilanne olisi mahdollisimman miellyttävä, koira saa aina halutessaan pitää taukoja hoidon aikana. Vahvistamme koiralle pitkäkestoista paikalla oloa ja teemme käsittelystä koiralle mukavaa.

HIERONNAN JÄLKEEN

Hieronta rentouttaa koiran kehoa ja rauhoittaa hermostoa. Koiran on hyvä levätä ja antaa palautua seuraava vuorokausi. Kevyt palautteleva kävely tekee hyvää, mutta liian rajua aktiviteettia tulee välttää. Hieroja laatii yksilöllisen hoitosuunnitelman koirallesi.

Huom!

Koirahieronnan kontraindikaatioita (eli hieronnan esteitä) ovat tulehdustila, pahanlaatuinen kasvain/syöpä, lihasrevähdys tai muu akuutti trauma, avohaava, limapussintulehdus tai luukalvontulehdus, keskushermostoperäinen halvaus, sydämen vajaatoiminta, jotkin lääkitykset tai jos koira on viimeisillään tiine. Epäselvissä tapauksissa konsultoimme aina eläinlääkäriä. 

KORONA OHJEET

Koiran hierontahoitoa toteuttaessa hierojalla on kasvoillaan kertakäyttöinen maski. Hieroja pesee kädet ennen ja jälkeen hieronnan, suorittaa käsidesinfiointia sekä huolehtii työssään aseptiikasta. Työssä myös huolehditaan riittävistä turvaväleistä. Mikäli hierojalla, sinulla tai perheessäsi on nuhan oireita, koiran hierontakäyntiä tulee siirtää toiselle ajankohdalle. 

PALVELUT, VARAUS JA MAKSAMINEN

Tarjoan palveluja toiminimelläni FinAnimalWorks Y-tunnus 2881748-5

Hierontahoito varataan sähköpostitse. 

Hoito voidaan maksaa kortilla hieronnan päätteeksi.